Bij Vision Recruitment Services staat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Wij zijn altijd op zoek naar de beste professionals waar jij naar op zoek bent. Kans is erg groot dat wij die al gevonden hebben, voordat jij de vacatures plaatst. Hoe? Wij Vision Recruitment services hebben een uitgebreide en actuele kandidaten database.

Vision Recruitment Services is gespecialiseerd in het bemiddelen van finance, ITC, Sales & Marketing professionals. Maar wij bemiddelen ook starters die graag hun carrière willen opstarten bij u als werkgever. Vision Recruitment Services staat garant voor het vinden van de allerbeste professionals kandidaten voor uw bedrijf. Wij hebben continue contact met kandidaten, onze database in continue up to date. Kans is dus erg groot dat wij direct een kandidaat voor uw bedrijf hebben klaarstaan. Wij werken efficiënt, hoog kwaliteit en doelgericht.

Naast onze specialisme, bemiddelen wij ook kandidaten voor:

HR (Human Resources)

Secretarieel

Vastgoed

Bouw & Techniek         

Stagiaires

Zodra uw vacatures door word gestuurd naar Vision Recruitment Services. Gaan wij gelijk aan het slag. Dat doen wij proactief, wij zullen dezelfde dag nog kandidaten voorstellen aan u. Wij kennen de kwaliteit van onze kandidaten. Wij leveren alleen het beste aan u en uw bedrijf. Vision Recruitment Services zorgt ervoor dat het u zo makkelijk mogelijk word gemaakt. Alle services word tot op het puntjes geregeld van A tot Z,  denk daarbij aan van het vinden van een kandidaat tot VOG check. Want wij zijn Vision Recruitment Services!