Site Loader

Alle beetjes helpen als u de framerate op uw game-laptop wilt verhogen. U kunt voorkomen dat apps, waaronder Windows-services, op de achtergrond draaien, om op die manier te besparen op waardevolle systeembronnen en uw pc te optimaliseren voor games. Er is een heel arsenaal aan software waarmee u uw laptop automatisch kunt optimaliseren zodat deze topprestaties levert. Met AVG TuneUp kunt u moeiteloos een aantal effectieve prestatieaanpassingen uitvoeren. Zo kunt u achtergrondprogramma’s in de slaapstand zetten om RAM-geheugen vrij te maken en onnodige software verwijderen die ruimte in beslag neemt. Gebruik het programma gratis 30 dagen op proef om de framerate van uw game-laptop te verhogen.

Wie zich moedig voelt , kan de laptop openmaken en de ventilatoren rechtstreeks schoonmaken. Als u RAM-geheugen toevoegt, moet u erop letten dat de nieuwe RAM-modules van hetzelfde type zijn als wat u momenteel hebt.

kan ik de snelle driver-updater verwijderen?

Selecteer of maak de partitie op uw harde schijf , en start de installatie. Nu Driversol uw USB 3.0 drivers werken, zal WinPE in staat zijn om het Windows 7 pakket op de USB 3.0 stick te vinden, en het uit te pakken op de harde schijf partitie die u geselecteerd heeft. In Windows 10 worden alle stuurprogramma’s automatisch gedownload en geïnstalleerd via Windows Update, maar u kunt handmatig naar een bijgewerkt grafisch stuurprogramma zoeken. Zie het Microsoft-ondersteuningsartikel Stuurprogramma’s bijwerken in Windows 10 voor details.

Manieren Om Windows 10 Veilige Modus In Te Schakelen

Goed zoeken kost veel tijd, maar tot nu toe heb ik Windows 10 altijd aan de praat gekregen met alles wat dual core en 64-bits is. Het kan altijd gebeuren dat een driverupdate niet het gehoopte resultaat geeft. Daarom is het belangrijk dat je vóór de installatie altijd eerst een systeemherstelpunt maakt, zodat je naar dat punt kunt terugkeren. Een alternatief is dat je bij het opstarten van het systeem even de F8-toets ingedrukt houdt en in het geavanceerde opstartmenu van Windows de optie Laatst bekende juiste configuratie selecteert.

  • Microsoft Defender scoort ook niet zo hoog bij onafhankelijke testlabs als AV-Comparatives.
  • Onder op de laptop of achter op de computer vindt u een sticker met het merk en model van uw PC.
  • Vooral bij wat oudere versies van Windows komt dat voor.
  • Ik denk dat ik zoveel mogelijk bestanden op de schijf heb gezet.
  • Je kan onder je product intikken, en komt op een scherm waar je de drivers kan downloaden.

De fabrikant voegt hier subtiel aan toe dat er in Nederland ook meer ‘lawaai’ is rond de problemen met Vista dan in andere landen. Ondanks de gestage groei in het aantal gecertificeerde drivers, zijn er nog altijd klachten over de beschikbare drivers of de installatie daarvan. De hoeveelheid klachten is volgens de softwaremaker echter flink gedaald na de introductie van het prestatiepack. Niet alleen Microsoft krijgt nu minder supportaanvragen, ook leveranciers als HP en Dell zouden minder vaak met problemen worden geconfronteerd. Eerder al trok de Consumentenbond aan de bel omdat mensen veel problemen zouden hebben met Windows Vista. Vooral het ontbreken van drivers was veel klagers een doorn in het oog. Ook andere problemen met het besturingssysteem zelf, zoals een trage kopieerfunctie en een soms slecht werkende slaapfunctie, waren voor veel klagers een bron van ergernis.

Met Avast Cleanup kunt u een vermoeide computer in een handomdraai oppeppen. Het programma zit tjokvol hulpmiddelen waarmee zowel onervaren als ervaren gebruikers de vervelendste problemen, vastlopers en onderbrekingen kunnen verhelpen. Bedankt, Avast, voor het uitstekende werk dat jullie doen.

Apparaatbeheer

Tot de nieuwste functionaliteit behoren essentiële intelligente dreigingsdetectie en bescherming in realtime. Daarnaast wordt zo zuinig met de systeembronnen omgesprongen dat u niet eens merkt dat het programma actief is.

Post Author: Site-standaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *